Video

Drie auto’s door brand verwoest in Goirle, jerrycan met benzine gevonden

5 juli 2014 om 09:12
nl
Aan de Waterput in Goirle zijn zaterdagochtend rond vijf uur drie auto’s door brand verwoest. Een vierde auto liep flinke brandschade op.
Geschreven door

Van vier huizen in de omgeving van de brand zijn door de hitte in totaal zestien ruiten gesprongen. Volgens bewoners vond de politie bij een van de uitgebrande auto’s een jerrycan met benzine.
Explosie"Ik werd rond kwart voor vijf wakker om dat het warm werd op mijn slaapkamer", zegt Danny Roestenburg, een van de bewoonsters. Ook in haar voordeur is een ruit gesprongen en de verf is gesmolten. In huis ruikt het naar rook en benzine.
[YouTube:body:http://youtu.be/MVrpqdcIrkg]
"Ik heb meteen de brandweer gebeld toen ik zag dat de eerste auto in brand vloog. Kort daarna hoorde ik een explosie en vloog ook een tweede auto in brand. Mijn auto had ik toevallig op een andere plek geparkeerd." Roestenburg kwam net terug van een bezoek aan de huisarts. "Mijn kinderen en ik hebben rook ingeademd, maar het viel gelukkig mee." De familie moet in verband met de rook wel een dag hun huis uit.
Veel bekijksEen van de auto’s is door de politie meegenomen voor onderzoek. Ondanks het vroege uur trok de brand veel bekijks.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.