Auto rijdt tegen huis Wilhelminastraat in Mierlo, 'Ik zag hoe meisje wit weg trok'

6 juli 2014 om 10:34 • Aangepast 21 november 2020 om 23:35
nl
Ze wilde net naar boven gaan toen ze plots een harde knal hoorde. Mevrouw Kusters, bewoonster aan de Wilhelminastraat in Mierlo, rende naar buiten en zag dat een Renault Twingo tegen haar gevel was geknald. "Ik zag hoe een meisje wit weg trok."
Profielfoto van
Geschreven door

De knal, zondagochtend om halfnegen, kwam als donderslag bij heldere hemel. "Ik denk: dit kan niet", vertelt Kusters tegen verslaggever Tonnie Vossen. Ze heeft in de 45 jaar dat ze in Mierlo woont nog nooit zoiets meegemaakt.
Meisje trok wit wegBuiten trof ze een Renault Twingo aan, die tegen haar heg en haar gevel was gereden. De schade leek mee te vallen, maar met de passagiere ging het op het oog niet goed. "Ze trok helemaal wit weg en greep naar haar maag", zegt ze. "Ik heb dat meisje binnengehaald. Ik gaf haar een glaasje water en stelde haar tot rust. Toen is er een ziekenauto gekomen."
De bestuurder, een man, raakte niet gewond. Hij is door de politie aangehouden. Mogelijk was er alcohol in het spel, maar dit moet onderzoek nog uitwijzen. "De Kennedymars is bezig en we hebben gewonnen met Oranje. Alle reden voor een feestje", lacht Kusters.
Geluk bij een ongelukVoor haar valt het, op de schrik na natuurlijk, mee. "Vooral de heg is ingedeukt. Maar mijn huis bleef gelukkig overeind."

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.