Laserstraal A58 verraadt illegaal feestje in tunnel bij Tilburg

6 juli 2014 om 11:54
nl
Tientallen feestgangers die de overwinning van Oranje op Costa Rica zaterdagnacht aan het vieren waren tijdens een illegaal feestje in een tunnel bij Tilburg, hebben zichzelf op een opmerkelijke wijze verraden. Dat meldt de politie zondag.
Geschreven door

Agenten reden rond kwart voor drie 's nachts op de snelweg A58 toen ze in de verte een groen licht zagen. Het licht, vermoedelijk een laserstraal, leidde de automobilisten dusdanig af dat de politie een kijkje ging nemen.
De lichtstraal leidde de agenten naar een tunnel onder de snelweg, waar een feestje met ongeveer dertig mensen aan de gang was. Het geluid stond volgens de politie 'aardig hard' en ook was er 'allerlei lichtapparatuur' opgesteld.
Feestje vanwege overwinning OranjeDe organisator vertelde dat hij het feestje hield om zo de voetbaloverwinning van het Nederlands elftal en een verjaardag te vieren.
Uiteindelijk werd de openluchtparty stopgezet, zo meldt de politie tot slot. Maar er was toch nog één lichtpuntje: de feestgangers en de organisator mochten zonder bekeuring naar huis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.