Man vlucht voor woedende ex-vrouw en sluit zich op in ambulance Eindhoven

6 juli 2014 om 12:43
nl
Een man die zijn ex-vrouw zaterdagnacht zou hebben mishandeld, maakte zich later voor haar en haar zonen uit de voeten. Hij verschuilde zich in de bosjes en belde een ambulance, waar hij zich later in verschanste.
Geschreven door

De man had de ambulance om halfdrie 's nachts gebeld. Hij zei dat hij gewond was en dat hij in de bosjes aan de Doctor Berlagelaan in Eindhoven was verscholen, zo meldt de politie zondag.
Agenten namen poolshoogte en reden de wijk in. Op dat moment werden zij aangesproken door de vrouw, die op straat stond en met haar zonen de man naarstig zocht. Hij zou haar namelijk hebben geslagen.
Man vlucht, maar wordt ontdektDe man, tot op dat moment nog verscholen in de bosjes, rende naar de ambulance toe toen hij die zag. Het is niet duidelijk of hij dat onopgemerkt wilde doen, maar daar slaagde hij in ieder geval niet in. De vrouw en haar zonen zagen de man en wilden, zoals de politie zegt, 'verhaal halen'.
De man was de vrouw en haar familie voor en vluchtte de cabine van de ambulance in. Hij sloot de deuren, waarna de vrouw en haar zonen de man belaagden en hard op de ruiten van de wagen sloegen.
Ambulancepersoneel in het nauwDaar bleef het niet bij. Op het moment dat er op de ambulance werd geslagen, reden agenten de straat in. Zij dachten dat de ambulancemedewerkers in het nauw zaten en sloegen groot alarm. Binnen enkele minuten stond de Doctor Berlagelaan vol met politiewagens. Pas toen bleek dat niet het ambulancepersoneel, maar de man in de wagen zat.
De politie heeft de 48-jarige Eindhovenaar 'uit zijn benarde positie ontzet'. Hij is aangehouden voor mishandeling en naar het bureau gebracht. Daar zoekt de politie de zaak tot de bodem uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.