Motorrijder Sander Reinders (24) uit Achterveld overleden na klap tegen muur in Boekel

6 juli 2014 om 18:07
nl
De 24-jarige Sander Reinders is zondagmiddag overleden na een ongeluk met zijn motor. Dat gebeurde tijdens een motorevenement in Boekel. Het slachtoffer uit het Utrechtse Achterveld reed met zijn motor volop tegen een muur aan op industrieterrein De Vlonder in Boekel.
Geschreven door

Een traumahelikopter werd opgeroepen naar de plaats van het ongeluk. Een ambulance heeft de motorcoureur zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. Daar is hij overleden. De politie onderzoekt of de toedracht inderdaad een ongeval is. Dat is een standaardprocedure.
Evenement afgelastHet is het tweede ongeluk van zondag tijdens het motorevenement ONK Supermoto MAC MOVA '83. Dat is een wedstrijd waarbij op crossmotoren wordt geracet over asfalt. De organisatie heeft het evenement na het bekendmaken van het overlijden afgelast.
Volgens secretaris Eli van den Berg is de motorrijder uit balans geraakt tijdens een snelheidswedstrijd. Hij raakte daarbij een obstakel. "Ik denk dat dat voor een organisator het ergste is wat je kan overkomen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.