Video

The Voice-winnaars O'G3NE gehuldigd in Fijnaart: 'Super dat iedereen er ondanks de sneeuw is'

27 december 2014 om 20:07
nl
Ondanks het barre weer liep bijna heel Fijnaart zaterdag uit om te komen kijken naar de officiële huldiging van O'G3NE. Daar werden de drie zussen toegesproken door de burgemeester, maar natuurlijk werd er ook gezongen.
Geschreven door

Amy, Lisa en Shelley wonnen vorige week vrijdag de vijfde editie van The Voice of Holland. In zalencentrum De Parel werden zij in het zonnetje gezet.
Na Frans nu ook O'G3NE"Blijf onthouden dat jullie van ons zijn hé?", zei burgemeester Jac Klijs in zijn toespraak tegen O'G3NE. "Jullie zetten Fijnaart op de kaart. We hebben Frans Bauer al, maar straks staat Fijnaart bekend om Frans én O'G3NE."
'We voelen ons meteen weer thuis'Niet alleen de fans genoten van de huldiging en het optreden, ook de drie zussen zelf vonden het speciaal om weer in hun Fijnaart te staan. "Dat is toch waar je vandaan komt, iedereen heeft ons zo gevolgd", vertelt Lisa. "Dit zal altijd leuk blijven, je voelt je meteen weer thuis", vullen Amy en Shelley aan. "We vinden het super dat iedereen ondanks de sneeuw toch is gekomen!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.