Video

Prijs door het dak bij reisorganisator in Den Bosch voor halve finale en finale WK-voetbal

7 juli 2014 om 17:01
nl
Wil je nog naar de halve finale of finale van het WK voetbal in Brazilië? Dan gaat je dat een flinke zak met geld kosten. Bij evenementenorganisator Loco Enzo in Den Bosch, dat arrangementen verzorgt naar de wedstrijden van het WK, begint een tripje Brazilië bij een kleine 4000 euro.
Geschreven door

Die prijs stijgt met de minuut, zegt Rogier Schreurs van Loco Enzo
2000 euro voor een kaartjeDat komt volgens hem door Argentinië, buurland van Brazilië. Voor de zeer vele Argentijnse voetbalfans is São Paulo naast de deur, dus is er een run op de kaartjes.
De 'handelsprijzen' voor een kaartje stijgen dan ook explosief. Rond het middaguur maandag werden kaartjes al voor 2000 euro per stuk verkocht.
Dure vliegtickets of privéjetOok de dure vliegtickets richting São Paulo vliegen de deur uit. Wie nog wil vliegen naar de halve finale heeft nog maar weinig tijd. Het vliegtuig naar São Paulo vertrekt dinsdag om iets na tien uur 's ochtends vanaf Schiphol.
De business class-tickets zijn al uitverkocht. Een groepje vermogende klanten van Loco Enzo heeft, bij gebrek aan business class-tickets, een privéjet gehuurd om naar Brazilië te vliegen.
Naar de finale?En dan is er ook nog massale belangstelling van Nederlandse fans voor de finale in Rio de Janeiro, zelfs nog vóór bekend is of 'wij' die finale spelen. Loco Enzo krijgt ook de peperdure arrangementen voor de WK-finale niet aangesleept.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.