Eigenwijze Johnny de papegaai is weer terug bij zijn baasje in Breda

7 juli 2014 om 18:33
nl
Een weekend lang was het stressen voor Bert Goeree uit Breda, want zijn papegaai was weggevlogen en in geen velden of wegen (of bomen) meer te bekennen. Totdat hij maandag werd gevonden. "Eigenwijze Johnny is weer terug", liet de zielsgelukkige eigenaar weten.
Geschreven door

"Ik ben zo blij dat hij er weer is", zegt Bert tegen Omroep Brabant. "Zeker gezien het noodweer van afgelopen weekend, ben ik blij dat hij het overleefd heeft", verzucht hij.
'Hij praat nog niet'Volgens de trotse eigenaar is hij nog niet helemaal in zijn oude doen, maar gaat het goed met zijn gevederde vriend. "Hij praat nog niet, maar hij eet wel. Het komt wel goed!"
De papegaai was vrijdag tijdens een onbewaakt moment naar buiten gevlogen en zat op zijn gemakje in een boom. De brandweer moest eraan te pas komen om de vogel te vangen, maar dat lukte niet. Johnny vloog weg, de wijde wereld in.
Flyers verspreidJohnny werd gevonden bij een buurthuis aan de Monseigneur Nolensplein. "Ik denk dat kinderen hem hebben gezien en die hebben de dierenpolitie gebeld."
Bert had afgelopen weekend flyers opgehangen in de buurt. "Iemand van de dierenambulance heeft zo'n flyer gezien en nu is Johnny weer terug."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.