Video

SPM Shoeters strikt topspeler Arvin Slagter

8 juli 2014 om 09:41
nl
SPM Shoeters neemt Arvin Slagter over van Groningen, de club waarvan de Bossche basketbalclub de strijd om het landskampioenschap verloor. Slagter heeft een contract getekend voor twee jaar.
Geschreven door

Slagter werd vorig jaar uitgeroepen tot meest waardevolle speler van de competitie én de play-offs. Voor zijn periode in Groningen kwam de international uit voor Leiden. Met dat team greep hij twee keer de landstitel: in 2011 en 2013.
"Met drie kampioenschappen in vier jaar heeft hij laten zien dat hij prima weet wat er nodig is om te winnen. Slagter voegt een boel kwaliteit en ervaring aan de groep toe", aldus coach Sam Jones van SPM Shoeters.
Gonzalvez wegDe komst van Slagter betekent dat de club niet doorgaat met David Gonzalvez. Jones: ”David heeft het geweldig gedaan en was een belangrijk onderdeel van ons succes. Maar voor de balans is het niet goed om hem samen met Arvin in de ploeg te hebben. En in dit geval geven wij de voorkeur aan een Nederlander.”
De selectie van SPM Shoeters bestaat op dit moment uit Akerboom, Wessels, De Pagter, Schilder, Aarts en Slagter. De komende tijd worden er gesprekken gevoerd met de jeugdspelers Nguyen, De Vries en Adriaans en worden er nog 3 Amerikanen aan de selectie toegevoegd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.