Volkszanger Jeroen Spierenburg uit Etten-Leur is buiten levensgevaar, maar wordt in coma gehouden

8 juli 2014 om 13:28
nl
Volkszanger Jeroen Spierenburg uit Etten-Leur is buiten levensgevaar, maar hij wordt nog wel in coma gehouden. Dat meldt zijn levenspartner op Facebook.
Geschreven door

De zanger raakte vrijdagnacht na zijn werk in Made van de snelweg en sloeg met zijn auto meerdere keren over de kop.
HersenletselVolgens de levenspartner heeft Spierenburg onbekend hersenletsel opgelopen. Om het herstel zo gunstig mogelijk te laten verlopen, wordt de zanger in coma gehouden.
Spierenburg heeft naast hersenletsel ook verschillende breuken waaronder een gebroken nekwervel en gebroken ribben. Het herstel zal een langdurig traject worden, zo verwacht Huijbregts.
Lieve berichtenDe partner van Jeroen Spierenburg vraagt de fans om de familie zoveel mogelijk met rust te laten. Op de Facebookpagina van de zanger zijn veel steunbetuigingen geplaatst. De familie van de zanger zegt veel steun te hebben aan deze 'lieve berichten'.
De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk. Voor zover bekend waren er geen andere weggebruikers bij het ongeluk betrokken.
Hart voor MuziekDe zanger Jeroen Spierenburg is bij Omroep Brabant regelmatig te zien in het tv-programma Hart voor Muziek en te beluisteren op het internetkanaal van Café De Zachte G.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.