Brandweervrouw raakt gewond bij zagen van boom in Maren-Kessel

9 juli 2014 om 03:22
nl
Een brandweervrouw van de brandweerpost in Lith is dinsdagavond rond kwart voor elf in Maren-Kessel gewond geraakt aan haar gezicht. De vrouw probeerde een omgevallen boom op de Achterstraat kort te zagen met een kettingzaag, maar hoe ze precies gewond is geraakt, is nog onduidelijk. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.
Geschreven door

Er waren twee ambulances bij het ongeval aanwezig. De precieze toestand van de vrouw is nog onduidelijk. Het is evenmin duidelijk of de vrouw uitschoot met de kettingzaag of dat ze op een andere manier gewond raakte.
Collega's zeer ontdaanRond tien voor halftien ontving de brandweerpost een melding dat er in het kerkdorpje Maren-Kessel een boom op de weg lag. De boom moest in stukken gezaagd worden, zodat de weg weer kon worden vrijgegeven.
De collega’s van de vrouw toonden zich ‘zeer ontdaan’ na het ongeval, zo meldt een omstander. Medewerkers van de brandweerpost in Lith werden dinsdag na het ongeval op de kazerne in Lith ingelicht. Enkele van hen namen later het zagen van de boom voor hun rekening.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.