Sport woensdag: hockeyster Dirkse van den Heuvel beste speelster van seizoen, Beauguel verlaat RKC

9 juli 2014 om 12:16
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor: hockeyster Carlien Dirkse van den Heuvel uit Den Bosch en spits Jean David Beauguel verruilt RKC Waalwijk na één seizoen voor het Tsjechische Dukla Praag.
Geschreven door

Dirkse van den Heuvel beste van seizoenCarlien Dirkse van den Heuvel van SCHC is door de hockeyjournalisten en de bezoekers van hockey.nl verkozen tot de beste speelster van het seizoen. Het is de eerste keer voor de Bossche middenvelder dat zij deze prijs wint. Dirkse van den Heuvel volgt Maartje Paumen op. die in 2012-2013 deze eretitel ontving.
Beauguel verlaat RKC WaalwijkDe Franse spits Jean David Beauguel verruilt RKC voor het Tsjechische Dukla Praag. Beauguel kwam tot 28 optredens, waarin hij vier keer scoorde. In de play-offs maakte hij twee doelpunten in drie wedstrijden.
Wisselvallige start Van IerselMarleen van Iersel is het beachvolleybaltoernooi in het Zwitserse Gstaad woensdag begonnen met een nederlaag en een zege. Met Madelein Meppelink moest ze tijdens haar eerste groepswedstrijd haar meerdere erkennen in het Zwitserse duo Tanja Goricanec/Tanja Hüberli. Dat duel eindigde in 16-21 en 11-21. Maar ze herstelden zich met een overwinning op het Oostenrijkse koppel Barbara Hansel/Stefanie Schwaiger. Dat duel eindigde in 29-31 21-13 en 22-20.
Spijkers mist hoofdschema GstaadDaan Spijkers doet niet mee aan het beachvolleybaltoernooi in het Zwitserse Gstaad. De Tilburger werd woensdag, met Michiel van Dorsten, uitgeschakeld tijdens het kwalificatietoernooi. Ze moesten in de tweede ronde hun meerdere erkennen in de Brazilianen Alison en Bruno. Het werd 17-21 en 12-21.
Weer ritzege Vos in GiroMarianne Vos heeft woensdag ook de vijfde etappe van de Ronde van Italië voor vrouwen gewonnen. Het was al de derde ritzege voor de wereldkampioene uit Meeuwen. Vos gaat ook aan de leiding in het algemeen klassement van de Giro Rosa. In Cesenatico was Vos in de sprint sneller dan de Italiaanse Giorgia Bronzini en de Amerikaanse Shelley Olds.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.