Verslaggever Pieter Bremer (53) van Omroep Brabant overleden

9 juli 2014 om 18:02
nl
Omroep Brabant-verslaggever Pieter Bremer uit Oosterhout is dinsdagavond overleden. Hij was al geruime tijd ziek. Pieter werkte meer dan 25 jaar voor Omroep Brabant, eerst als audiotechnicus, later als verslaggever.
Geschreven door

Eind jaren tachtig begon Omroep Brabant met regionale uitzendingen in West-Brabant. Pieter maakte toen de overstap van Hilversum terug naar zijn geliefde Brabant.
Van technicus naar verslaggeverDe eerste jaren was hij technicus van de radio-uitzendingen. Uiteindelijk is hij verslaggever geworden voor radio, televisie en internet. De laatste jaren was hij ook regelmatig plaatsvervangend eindredacteur.
Pieter kon letterlijk met al het nieuws uit de voeten. Stevig nieuws als de brand bij Chemie-Pack, de moordzaak rond het zogenoemde grenslijk of de vermaarde Juliët-bende waren aan hem wel toevertrouwd.
Kleine, menselijke nieuwsMaar hij had misschien nog wel meer plezier in het kleine, menselijke nieuws. Verhaaltjes van de straat. En dat combineerde hij dan het liefste met zijn andere grote passie: motorrijden.
Pieter is 53 jaar oud geworden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.