Giel de Winter van StukTV krijgt programma op Veronica: 'Geen idee wat er gaat gebeuren’

9 juli 2014 om 16:18
nl
Udenaar Giel de Winter gaat een nieuw programma presenteren bij tv-zender Veronica. In 'Roadtrippers' nemen twee driekoppige teams het tegen elkaar op met als doel in drie weken zo ver mogelijk rond de wereld te reizen.
Geschreven door

De Winter is bekend van StukTV. In dat YouTube-programma bepaalt de kijker wat voor absurde opdrachten De Winter moet doen. "Tijdens de opnames filmen we ook voor StukTV, dus onze YouTube-abonnees hoeven niets te missen", zegt De Winter.
De Winter werd voor StukTV al eens opgejaagd door een helikopter, van waaruit op hem werd geschoten. Ook brak hij in bij Ouwehands Dierenpark. Zo wilde hij bewijzen dat de dierentuin 's nachts niet of nauwelijks bewaakt wordt.
RoadtrippersDe Winter gaat vanaf 9 augustus op pad om drie weken lang voor het programma te filmen. Beide teams, de vrouwen tegen de mannen, krijgen maar een budget van 1000 euro.
De Winter: "Ik ben benieuwd of we moeten werken tijdens onze trip. We hebben echt nog geen idee. Slapen we in een hotel of in een auto? We gaan het zien."
Roadtrippers wordt eind september op Veronica uitgezonden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.