Video

Huilpakken na uitschakeling op WK voetbal of workshop 'Omgaan met teleurstellingen'?

10 juli 2014 om 09:19 • Aangepast 21 november 2020 om 23:31
nl
Brabant ontwaakt met een kater na de uitschakeling van Oranje in de halve finale van het wereldkampioenschap. De Argentijnen namen de strafschoppen beter en staan zondag in de finale. Oranje speelt zaterdag de troostfinale tegen het gastland Brazilië. Een potje voetbal dat nergens meer over gaat.
Profielfoto van
Geschreven door

De krantenkoppen schrijven donderdag ‘een droom voorbij is’ en spreken van een ‘penaltydrama’. Veel fans vinden in ieder geval dat Oranje met opgeheven hoofd het toernooi mag verlaten.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Wachten op privacy instellingen...

Huilpakken van Roy DondersSommige twitteraars zien de eerstvolgende actie van een grote supermarkt uit Veghel al weer voor zich. Ze voorzien de ‘stylist van het zuiden’ van een gouden tip.

Bij bierbrouwer Bavaria is het weer vroeg dag. De medewerkers gaan na een korte nacht over tot de orde van de dag. De ‘kater’ van de nederlaag tegen Argentinië wordt verwerkt met het vullen van fusten bier.
De kater komt laterIn huize Vos in Andel is de wedstrijd voor één iemand heel goed afgelopen en voor de ander héél slecht. Esther Vos was natuurlijk voor Oranje, maar haar vriend Augustin de Bareille komt uit Argentinië. "Het was een goede wedstrijd. Beide teams speelden goed, maar ik ben blij dat Argentinië in de finale staat. Het is nu onze plicht om ook de Duitsers te verslaan", zegt Augustin. Zijn vriendin Esther houdt zich op de vlakte: "De kater komt later."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.