Datingbureau voor ‘undatetables’ komt naar Den Bosch voor speeddates

2 januari 2015 om 13:10
nl
Voor wie een lichamelijke, visuele of verstandelijke beperking heeft, kan het heel lastig zijn om te daten. DatingAssistent probeert toch voor hen te bemiddelen. Zaterdag organiseert het bureau speeddates in Den Bosch.
Geschreven door

DatingAssistent is ook bekend van BNN-programma Undatetables, waar mensen met een beperking met elkaar in contact worden gebracht. DatingAssistent zoekt uit wie goed zouden kunnen matchen en begeleid mensen eventueel ook tijdens dates.
Veel leden in Brabant“We organiseerden het al in de grote steden, maar we hebben veel leden die in Brabant wonen”, vertelt datingcoach Vincent van Munster. “Het werd daarom de hoogste tijd voor een speeddate-avond in Den Bosch.”
Tien mannen en tien vrouwen mogen krijgen telkens acht minuten de tijd om elkaar te leren kennen. “Dat werkt heel goed. Soms denken mensen op basis van een profiel dat ze elkaar niet leuk vinden, maar blijkt het in het echt toch heel goed te klikken”, aldus Van Munster. Na afloop geeft hij datingadvies aan wie dat wil.
Plekje vrijDoor een afmelding is er nog een plekje vrij voor een vrouw tussen de twintig en veertig jaar oud. De speeddates zijn zaterdag in lunchcafé In de Roos. Wie de lege plek in wil vullen, hoeft niets te betalen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.