Pikante danseressen van Parijse nachtclub Crazy Horse doen striptease in Chassé Theater in Breda

11 juli 2014 om 13:30
nl
De bekendste Parijse nachtclub 'Crazy Horse' komt in het najaar naar het Chassé Theater in Breda. Twaalf naakte en langbenige danseressen met 's werelds mooiste ronde borsten staan dan op het podium voor de sensuele voorstelling 'Forever Crazy'. Het is voor het eerst dat de wereldberoemde stripteaseshow naar Nederland komt.
Geschreven door

Forever Crazy is een combinatie van burlesque, klassiek geschoolde balletdanseressen en futuristische belichting. De schoonheden zorgen voor een zinnenprikkelende show met een ondeugend randje.
Speciaal voor de voorstelling worden de zalen omgebouwd tot een echte nachtclub met tafeltjes en stoelen, waardoor het publiek zich in een echte Parijse nachtclub zal wanen.
Zinnenprikkelende stripteaseshow Het Chassé Theater noemt de stripteaseshow 'een ode aan het vrouwelijke lichaam':  "Het is een zinderende kunstvorm die zowel mannen als vrouwen zal behagen. Want wat prikkelt het hoofd en de verbeelding meer dan een wonderschone vrouw?"
Het Bredase theater haalde de dames samen met Het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, en Theater Heerlen naar Nederland. De show was eerder te zien in de Verenigde Staten, Beirut, Azië en vrijwel alle Europese hoofdsteden.
Omvang borsten naakte dames belangrijkForever Crazy werd jaren geleden bedacht als eerbetoon aan Alain Bernardin, de bedenker van het oorspronkelijke Crazy Horse cabaret. Op 19 mei 1951 opende hij de bekendste Parijse nachtclub Le Crazy Horse.
De naaktdanseressen, die op hun lengte en borstgrootte werden geselecteerd, traden afwisselend op met andere artiesten. Voor Charles Aznavour was dit zijn grote doorbraak.
De borsten van Pamela AndersonOok na de dood van Alain Bernardin blijft Le Crazy Horse voortbestaan. In 2006 werd de internationale burlesque superster Dita von Teese gecontracteerd en later speelde ook Pamela Anderson in de nachtclub.
De beeldschone danseressen - 'om van te watertanden' - staan op 3 en 4 oktober in Breda klaar voor 'een opwindend avondje uit'. Inclusief bubbels.
[YouTube:http://youtu.be/25iaoMXB6d4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.