Ramkraak bij juwelierszaak aan de Corridor in Valkenswaard, twee daders gevlucht

11 juli 2014 om 14:00
nl
Ramkrakers hebben vrijdagochtend toegeslagen bij een juwelierszaak aan de Corridor in Valkenswaard. De winkel werd rond halfvijf geramd met een auto. Buurtbewoners hoorden een harde knal.
Geschreven door

Volgens de politie gaat het om twee daders. Zij reden met een auto tegen de voorgevel van de juwelierszaak. Nadat ze binnen zijn geweest zijn ze met dezelfde auto weer weggereden.
Wat er bij de kraak is buitgemaakt, is volgens de politie nog niet duidelijk. De auto waarmee de mannen de ramkraak pleegden, werd eerder in de nacht van donderdag op vrijdag in Ede (Gelderland) gestolen. Om kwart over een zag een getuige de auto, een zilvergrijze Opel Omega, daar wegrijden. Er zaten twee onbekende mannen in.  
Politie zoekt getuigenDe politie is op zoek naar getuigen van de ramkraak in Valkenswaard. Van de daders is niet veel bekend. Het gaat om twee mannen met een normaal postuur. De een is 1 meter 70, de ander iets groter. De kleinste droeg een grijze trui met een capuchon over het hoofd en een joggingbroek. De grootste heeft een donkere huidskleur.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.