Dronken Tilburger laat piemel zien, slaat kind in gezicht, gooit met stoelen en jat telefoon

12 juli 2014 om 17:05
nl
Wat een gezellig avondje uit had moeten worden, liep vrijdagavond voor een 41-jarige Tilburger nét even iets anders. De man had te diep in het glaasje gekeken en dat had hij beter niet kunnen doen. Op een terras op de Heuvel, waar ook kinderen waren, trok hij zijn broek omlaag en liet hij zijn piemel zien.
Geschreven door

En of dat nog niet genoeg was, besloot de man vervolgens om midden op het plein zijn urine te lozen. Daarmee was de koek nog niet op. Op camerabeelden is te zien dat de dronkenlap een kind in het gezicht sloeg.
Pillen op zakOok gooide hij met stoelen, jatte hij een telefoon van een 37-jarige Tilburger en viel hij voorbijgangers lastig. Als klap op de vuurpijl had de man ook nog eens 26 pillen bij zich. Het is nog onduidelijk of het om drugs gaat.
Zijn acties zijn niet zonder gevolgen gebleven. Een 42-jarige man uit Tilburg deed aangifte. Hij zat samen met zijn vrouw en twee kleine kinderen op het terras waar de man zijn piemel liet zien.
Man zit vastDe man van wie zijn telefoon werd gestolen, deed aangifte van diefstal. De telefoon is inmiddels teruggegeven aan de eigenaar. De raddraaier is opgepakt en zit vast op het politiebureau.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.