Sport zaterdag: Stiekema eindigt als vijfde, Valpoort op proef bij RKC Waalwijk

12 juli 2014 om 18:09
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor beachvolleyballer Jon Stiekema uit Tilburg en Arsenio Valpoort die op proef is bij RKC Waalwijk.
Geschreven door

Stiekema eindigt als vijfdeBeachvolleyballers Jon Stiekema (Tilburg) en Christiaan Varenhorst zijn zaterdag als vijfde geëindigd op het grandslamtoernooi van Gstaad. Het Nederlandse duo verloor in de kwartfinales met 2-0 van Jonathan Erdmann en Kay Matysik. De Duitsers wonnen de eerste set met 23-21. In de tweede set benutten Erdmann en Matysik hun derde matchpoint: 21-16. "Wij konden in dit duel niet veel servicedruk leveren; dan wordt het lastig", keek bondscoach Gijs Ronnes terug op het duel. "Het is jammer dat het minder liep, dan verlies je op dit niveau. Het is simpel: de tegenstander deed het beter."
Valpoort op proef bij RKCRKC heeft Arsenio Valpoort op proef. Dat meldt het BD. De 21-jarige spits speelde vorig seizoen voor het Hongaarse Ferencvaros. Na het vertrek van Aurelien Joachim en Jean-David Beauguel is RKC op zoek naar nieuwe aanvallers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.