Robin van Persie: 'Pierre van Hooijdonk zaait onrust en moet maar lekker gaan golfen'

13 juli 2014 om 11:08
nl
Robin van Persie heeft na afloop van de gewonnen troostfinale tegen Brazilië hard uitgehaald naar voetbalanalist Pierre van Hooijdonk uit Steenbergen. "Hij zaait onrust zonder argumenten. Hij moet lekker gaan golfen", zo zei de spits in een uitzending van de NOS.
Geschreven door

Van Hooijdonk had in zijn column in het AD de aanvoerder van Oranje een gebrek aan inzet verweten. Van Persie heeft zich daar enorm aan geërgerd. De spits maakte daarom een opvallend handgebaar na zijn treffer tegen Brazilië.
"Dat was bedoeld voor de mensen altijd heel veel praten, zoals Van Hooijdonk. Die moeten zich nu heel erg aangesproken voelen", aldus Van Persie. De voetballer zei dat na de 3-0 zege van Oranje op Brazilië in de troostfinale.
Al eerder motVan Persie en Van Hooijdonk speelden in het verleden samen bij Feyenoord en waren ook toen al niet de beste vrienden. De twee kregen mot over het nemen van een vrije trap. "Bij mij zit daar geen wrok meer over. Of dat voor Pierre hetzelfde is, weet ik niet."
"Ik denk alleen niet dat mensen op zijn mening zitten te wachten", vervolgt de aanvoerder van Oranje. "Wat hij zegt komt niet uit een goed hart. Nogmaals, hij kan beter gaan golfen en leuke dingen met zijn familie gaan doen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.