Woedende automobilist rijdt in op agent in Den Bosch

13 juli 2014 om 15:31
nl
Een 32-jarige man uit Den Bosch is zaterdagnacht opgepakt nadat hij op een agent inreed. Dat gebeurde om kwart over twee op de Vlijmenseweg. De agent kon nog nog net op tijd opzijspringen.
Geschreven door

De agent werd wel geschampt door de auto en hield er een pijnlijke heup aan over. Hij deed aangifte van poging tot doodslag.
Ruzie met vriendinDe Bossche automobilist was furieus toen hij werd aangesproken door de agent. Dat gebeurde nadat de politie een melding had gekregen van een ruzie tussen een man en een vrouw op de Sint Janssingel. Hij had ruzie met zijn vriendin, die naast de auto stond. De man wilde wegrijden.
De politie eiste dat de man bleef, omdat hij van tevoren de vriendin zou hebben mishandeld. Hij wilde hier niet aan meewerken en sloot de deur van zijn auto af. Daarna reed hij achteruit, waarbij hij een agent bijna aanreed.
Pepperspray hielp nietDe Bosschenaar probeerde uit zijn auto te komen en probeerde ook nog weg te rijden, maar dat lukte niet. De agenten spoten met pepperspray door het openstaande portierraam. De man trok zich daar weinig van aan en gaf flink gas, terwijl een agent voor de auto stond. Hierbij schampte hij de agent.
De man vluchtte in de richting van de Vughterstraat. De politie zette de achtervolging in en zette de man bij een benzinestation aan de kant. Daar werd hij uiteindelijk opgepakt. De heetgebakerde man zit vast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.