Motorcoureur Bryan Schouten op de vuist met rivaal tijdens Grand Prix van Duitsland

13 juli 2014 om 17:27 • Aangepast 21 november 2020 om 23:28
nl
Motorcoureur Bryan Schouten uit Zevenbergen is zondag op de vuist gegaan met zijn Nederlandse collega Scott Deroue. Dat gebeurde na een valpartij tijdens de Grand Prix van Duitsland in de Moto3-klasse.
Profielfoto van
Geschreven door

De coureurs kwamen na negen ronden racen op de Sachsenring ten val en volgens Schouten was dat de schuld van Deroue. Schouten zocht de confrontatie op en beide kemphanen deelden een paar rake klappen uit.

Wachten op privacy instellingen...

"Dom van mij om dat in de grindbak te doen. Dat is niet goed te praten. Absoluut mijn fout. Daarom kreeg ik ook dat strafpunt, dat overigens geen consequentie zal hebben. Maar ik ben helemaal klaar met Deroue'', zegt Schouten tegen De Telegraaf.
'Bekende druppel'“Dat ik hem aanvloog was de bekende druppel. Zaterdag maakte hij nog opmerkingen dat hij er niet voor terugdeinst om iemand aan de kant te zetten om er langs te gaan. Ik zei nog: als je mij maar heel houdt."
"In de race raakte hij me echter drie, vier keer en ging maar niet aan de kant. Toen hij zich verremde wilde hij toch binnendoor, maar nam in zijn actie mij mee. Dat gebeurt wel vaker met hem. Het moet maar eens afgelopen zijn.''

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.