Van Hooijdonk slaat (golfballetje) terug naar Van Persie met ludieke tweet: 'Ik golfen, jij je zin'

13 juli 2014 om 23:02 • Aangepast 21 november 2020 om 23:28
nl
Voetbalanalist Pierre van Hooijdonk heeft op een ludieke manier gereageerd op de uitspraken van Robin van Persie. De aanvoerder zei na de wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Brazilië dat Pierre 'onrust zaait zonder argumenten'. Volgens Van Persie moet de voormalige topspits uit Steenbergen 'maar lekker gaan golfen'. Zondag plaatste Van Hooijdonk een foto op Twitter waarop hij aan het golfen was voorzien van de tekst: 'Jij je zin..'.
Profielfoto van
Geschreven door

Verder was de tweet voorzien van de tekst: 'No comment... ;)' (geen commentaar).

Wachten op privacy instellingen...

'Gebrek aan inzet'Van Hooijdonk had onlangs in zijn column in het AD de aanvoerder van Oranje een gebrek aan inzet verweten. Van Persie heeft zich daar enorm aan geërgerd. De spits maakte daarom een opvallend handgebaar na zijn treffer tegen Brazilië en vertelde aan de NOS dat Pierre van Hooijdonk maar moest gaan golfen.
Dat was bedoeld voor de mensen altijd heel veel praten, zoals Van Hooijdonk. Die moeten zich nu heel erg aangesproken voelen", aldus Van Persie tegenover de NOS. Van Persie en Van Hooijdonk speelden in het verleden samen bij Feyenoord en waren ook toen al niet de beste vrienden. De twee kregen mot over het nemen van een vrije trap.
Eerder in opspraakHet is niet de eerste keer tijdens het WK in Brazilië dat Pierre van Hooijdonk in opspraak is. Eerder maakte hij een ongelukkige 'Piet-opmerking' na de wedstrijd Nederland - Costa Rica. Op Twitter liet Van Hooijdonk destijds weten niet te begrijpen waar de ophef vandaan kwam.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.