Oud-RKC'er Rémy Amieux tekent eenjarig contract bij NAC Breda

14 juli 2014 om 12:07 • Aangepast 21 november 2020 om 23:28
nl
NAC Breda heeft de selectie maandag uitgebreid met Rémy Amieux. De Fransman komt over van degradant RKC Waalwijk. Hij tekent een contract voor een seizoen, met een optie voor nog een jaargang. Maandag traint hij voor het eerst mee.
Profielfoto van
Geschreven door

Amieux liet eind mei zijn contract bij de Waalwijkse club ontbinden en was sindsdien op zoek naar een nieuwe club. De verdediger kwam een seizoen uit voor RKC. Hij was daar een vaste waarde.

Wachten op privacy instellingen...

Technisch directeur Graeme Rutjes: "We waren nog op zoek naar een speler die de linkerkant van de verdediging kon versterken. Met Rémy hebben we die versterking nu gevonden. Hij is een speler die verdedigend zijn mannetje staat, maar ook de drang heeft om mee naar voren te gaan en aanvallend voetbal te spelen. Dat zijn precies de kwaliteiten die we graag zien in onze backs."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

Gesprek met MacedoniërNAC is ook in onderhandeling met centrumverdediger Alexandar Damcevski. De Macedoniër was afgelopen week op proef. Hij maakte daarin dermate veel indruk, dat de club hem vast wil leggen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.