Amateurvoetballer uit Herpen toch niet voor de rest van zijn leven geschorst

14 juli 2014 om 13:03
nl
Amateurvoetballer Jordie Suppers uit Herpen is toch niet voor de rest van zijn leven geschorst. De KNVB wilde Suppers levenslang van de voetbalvelden weren, maar de beroepscommissie van de bond heeft dit teruggedraaid.
Geschreven door

De speler van Herpinia heeft nu een schorsing van achttien maanden gekregen. Dit voor zijn betrokkenheid bij schermutselingen tijdens het duel van zijn club tegen Avanti'31 uit Schijndel, eind februari.
Massale vechtpartijDe broer van Jordie, Bjorn, brak toen zijn been op meerdere plaatsen na een overtreding van een Avanti-speler. Na de tackel ontstond een massale vechtpartij, waarbij spelers en supporters betrokken waren.
De situatie in Herpen was verhit, omdat het niet de eerste keer was dat een speler van de club een beenbreuk opliep. Het overkwam Jordie Suppers in oktober 2010 namelijk zelf ook. Hij kon toen ruim een jaar niet voetballen. Toen hij bij zijn broer hetzelfde zag gebeuren, sloegen de stoppen door.
Gestopt als voetballerNu de schorsing van Jordie Suppers is teruggedraaid, houdt dat in dat hij zich straks weer op het terrein van de voetbalclub mag vertonen. Als voetballer in het eerste elftal keert hij niet meer terug. De speler gaf direct na de ongeregeldheden aan per direct te stoppen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.