Sport maandag: Indy de Vroome stijgt op wereldranglijst, Khalid Boulahrouz naar Feyenoord

14 juli 2014 om 12:40 • Aangepast 21 november 2020 om 23:28
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor tennisster Indy de Vroome en oud-RKC'er Khalid Boulahrouz.
Profielfoto van
Geschreven door

Vos wenst Contador succesMarianne Vos heeft Alberto Contador maandag succes gewenst voor de belangrijke tiende etappe van de Ronde van Frankrijk. De wereldkampioene meldde zich een dag na haar eindzege in de Giro voor vrouwen in de Tour en ging op de foto met de Spaanse favoriet voor de eindzege. "Ik heb even leuk gekletst met Contador voor de start. Het is een belangrijke dag voor hem, dus ik heb hem veel succes gewenst", twitterde Vos.
Ze komt volgende week zondag zelf in actie in Frankrijk in de eerste editie van de wedstrijd voor vrouwen tijdens de Tour. Op de slotdag, 27 juli, zullen de vrouwen 13 ronden over de prestigieuze Champs-Elysées in Parijs rijden. De succeswensen van Vos hadden overigens weinig succes, want Contador viel maandag hard en moest de Tour verlaten.

Wachten op privacy instellingen...

De Vroome stijgt op ranglijstTennister Indy de Vroome uit Cromvoirt heeft winst geboekt op de wereldranglijst. De Vroome kwalificeerde zich vorige week voor het hoofdschema in Boekarest, waar ze werd uitgeschakeld in de eerste ronde. Ze maakte een sprong van de 190e naar de 177e plaats.
Boulahrouz naar FeyenoordOud-RKC'er Khalid Boulahrouz gaat naar Feyenoord. Dat meldt RTV Rijnmond. De 32-jarige verdediger komt transfervrij over van het Deense Bröndby IF, maar moet wel nog medisch gekeurd worden. Boulahrouz maakte in 2001 zijn debuut in het betaald voetbal bij RKC Waalwijk. Daar speelde hij drie seizoenen. Verder kwam de 35-voudig international uit voor het Duitse Hamburger SV, het Engelse Chelsea, het Spaanse Sevilla, het Duitse VfB Stuttgart en het Portugese Sporting Lissabon.
Anne Meulendijks wint goud op EKAnne Meulendijks uit Heeze heeft dit weekend twee keer goud gehaald op het EK dressuur voor Young Riders. Met haar paard Avanti won ze zaterdag de individuele wedstrijd en zondag de Freestyle.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.