Bij chemokuur verloren trouwring weer in handen van Amber van Wel uit Vught

14 juli 2014 om 13:51 • Aangepast 21 november 2020 om 23:27
nl
Je trouwring verliezen is heel vervelend, maar het wordt pas echt dramatisch als dat gebeurt omdat je hoofd een warboel is vanwege chemokuren. Amber van Wel uit Vught voelde zich door het verlies van haar trouwring om die reden dubbel getroffen, maar inmiddels heeft ze 'm weer terug.
Profielfoto van
Geschreven door

Zaterdagochtend moet het gebeurd zijn, denkt Amber als ze probeert te bedenken waar ze haar ring verloren had. "Ik herinner me nog dat ik de ring in de auto even heb afgedaan en daarna ben ik hem vergeten weer om te doen. In de Nieuwstraat in Vught ben ik uitgestapt en waarschijnlijk is de ring toen van mijn schoot gevallen."
Veranderd door chemoHet afgelopen jaar is Amber behandeld voor borstkanker en hoewel de behandelingen in april zijn afgerond ondervindt ze nog steeds de gevolgen ervan. "Je verandert enorm door de chemokuren. Het is vreselijk dat ik daarom mijn ring ben kwijtgeraakt."
De trouwring van Amber is vorig jaar speciaal voor haar gemaakt. "Ik werd 40 en we waren 12,5 jaar bij elkaar."

Ring gevondenMaandagochtend, toen Amber aangifte bij de balie van de gemeente wilde doen, werd ze gerustgesteld. Iemand had de ring gevonden. Haar man ging langs bij de vinder en inderdaad: de ring was weer terecht.
"Ongelofelijk," zegt een dolblij Amber, "dit verzin je niet. Ik heb heel het weekend stress gehad, terwijl de ring al gevonden was."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.