Justitie: geen hoger beroep in zaak Frank R. uit Cuijk

14 juli 2014 om 13:43
nl
Justitie gaat niet in hoger beroep tegen het vonnis van de rechtbank Noord-Nederland in Assen tegen Frank R. uit Cuijk. R. werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 6 jaar en tbs met dwangverpleging. Hij werd vervolgd voor grooming, verkrachting, verleiding, ontucht met minderjarigen, onttrekking van een minderjarige aan het gezag en het maken en bezitten van kinderporno.
Geschreven door

Justitie vindt dat de slachtoffers erkenning hebben gekregen doordat de feiten bewezen zijn. Verder is het OM tevreden over de schadevergoeding die de slachtoffers krijgen. Een aantal slachtoffers heeft aangegeven tevreden te zijn met de opgelegde straf en verder te willen gaan met hun leven. Dit maakt dat het OM niet in hoger beroep gaat.
Voorkomen dat hij weer in de fout gaatNaast de opgelegde gevangenisstraf is Frank R. veroordeeld tot tbs met dwangverpleging om te voorkomen dat hij weer in de fout gaat.
De advocaat van de verdachte heeft aan de officier van justitie kenbaar gemaakt dat hij ook geen verdere stappen onderneemt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.