Video

WK is voorbij dus 'Copabredana' met zandbak in woonkamer Breda weer opgeruimd

14 juli 2014 om 14:37
nl
Het Bredase echtpaar John en Dinie van Weerd moeten maandagochtend nog druk in de weer met een schep. Hun hele woonkamer werd namelijk vanwege het WK voetbal in Brazilië volgestort met zand. De zanderige woonkamer werd omgedoopt tot de Copabredana.
Geschreven door

Spijt heeft het echtpaar totaal niet van de actie. "Wie had er nu gedacht dat we zeven wedstrijden in deze woonkamer zouden kunnen kijken", vertelt John. Niemand toch, het Nederlands elftal heeft het uitstekend gedaan en onze opzet is geslaagd. Wij hebben elke keer gezellig gekeken met familie en vrienden."
Tachtig kruiwagens met zand"Dat Duitsland het WK heeft afgesloten als winnaar vindt het echtpaar niet erg. Ze hebben vanaf het begin erg goed gespeeld en hebben dus terecht gewonnen", vindt John.
Over twee jaar is het EK in Frankrijk en ook dan wil de familie Van Weerd weer iets speciaal doen. Wat dat is, weten ze nog niet. Maar eerst moet er flink opgeruimd worden, want om de benedenverdieping vol te storten waren in totaal tachtig kruiwagens met zand nodig. "Die krijg je niet zomaar weg", vertelt Dinie. "Toch gaat het wel goed komen, want er zijn uit de straat genoeg helpende handjes."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.