Video

'Niet te geloven!', verhuurder Hoogerheide enorm geschrokken van drugslab in pand

16 juli 2014 om 13:56 • Aangepast 21 november 2020 om 23:25
nl
Het grote drugslab in Hoogerheide dat maandagavond werd ontdekt, was een maand in bedrijf. De verhuurder van het pand is enorm geschrokken. "Het is niet te geloven" zegt hij.
Profielfoto van
Geschreven door

Een maand geleden verhuurde de man het pand aan een paar nette zakelijke mensen die helemaal geen argwaan opriepen bij hem. Van de politie mag hij niet zeggen met welke smoes de mannen het pand van hem huurden.
Veel schadeDe eigenaar was erg blij dat hij eindelijk weer huurders had en zocht er niets achter. Hij is erg geschrokken nu bekend is dat het drugslab in zijn pand één van de grootste is die ooit gevonden is in Nederland. Hij mag het pand nog niet in van de politie maar hij weet dat er veel schade is.
Een buurman van het drugspand heeft niks gemerkt van de duistere bezigheden in de loods, maar hij kijkt er niet van op. "Het is niet de eerste keer dat hier iets met drugs gebeurt op het industrieterrein. Er zijn wel meer wietplantages hier opgerold, dus we schrikken hier niet van."
Tanks en jerrycansDe politie is samen met allerlei andere diensten ook woensdag nog druk bezig met het ontmantelen van het drugslab en het verzamelen van bewijzen tegen de gebruikers van het pand.

Wachten op privacy instellingen...

In de loods stonden 23 grote tanks met chemische stoffen en veel jerrycans.
Vier mannen zijn opgepakt.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.