Sport donderdag: Ippel tekent bij in Tilburg en PSV-doelman Zoet in beeld bij Benfica

17 juli 2014 om 13:53
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor zwemster Moniek Nijhuis en PSV-doelman Jeroen Zoet.
Geschreven door

Ippel langer bij Willem IIRicardo Ippel heeft donderdag een handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract bij Willem II. Ippel is een product van de jeugdopleiding van de Tilburgse club en maakte in 2010 zijn debuut voor Willem II. Hij  heeft inmiddels 75 wedstrijden achter zijn naam staan.
Gerucht: Zoet in beeld bij BenficaDe Portugese sportkrant A Bola meldt donderdag dat Benfica aan Jeroen Zoet denkt als opvolger van Jan Oblak. De Sloveense keeper vertrekt naar Atlético Madrid. De Portugezen zouden een bedrag van 5 miljoen euro in gedachten hebben voor de keeper van PSV. Oblak vertrekt voor 16 miljoen euro bij Benfica.
Zwemster Nijhuis naar EindhovenZwemster Moniek Nijhuis gaat vanaf september in Eindhoven trainen. De schoolslagspecialiste volgt haar coach Kees Robbertsen, die evenals Nijhuis op voordracht van technisch directeur Joop Alberda van het trainingscentrum in Drachten naar Brabant verhuist. Het is de bedoeling dat Nijhuis in Eindhoven blijft tot en met de Spelen van 2016 in Rio.
Sophie van Gestel uitgeschakeldSophie van Gestel uit Oostelbeers is donderdag met Sanne Keizer uitgeschakeld op het grandslamtoernooi van Den Haag. Het Nederlandse beachvolleybalkoppel ging ook in de derde groepswedstrijd onderuit met 2-0. Daardoor eindigden Keizer en Van Gestel onderaan in de poule. De Canadese vrouwen Heather Bansley en Sarah Pavan bleken met 21-18 21-15 te sterk voor Keizer en Van Gestel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.