Video

Gezin uit Teteringen zat in neergestort vliegtuig Oekraïne

18 juli 2014 om 12:16 • Aangepast 21 november 2020 om 23:24
nl
Een gezin uit Teteringen is donderdag omgekomen bij de vliegramp in Oekraïne. Het gaat om het gezin Van Keulen. Vader, moeder en hun twee zoons van 14 en 16 waren onderweg voor een vakantie. Bij het huis van het gezin zijn al veel bloemen en kaarsjes neergelegd.
Profielfoto van
Geschreven door

Vol ongeloof zagen veel inwoners van Teteringen hoe een foto van het paspoort van de 16-jarige jongen van het gezin voorbijkwam op de Russische televisie. Voor veel van hen was dit de bevestiging van wat al gevreesd werd.
Volgens de buurtbewoners had de vader van het gezin een belangrijke functie bij chipmachinefabrikant ASML in Veldhoven. Voor zijn werk vloog hij de wereld over. Deze keer vloog hij met zijn gezin om te gaan genieten van een vakantie.

Wachten op privacy instellingen...

Actief in het verenigingslevenHet gezin was ook actief bij verschillende verenigingen in Teteringen. Michiel Keulemans, voorzitter van de hockeyclub in Teteringen, reageerde vol ongeloof: "Het is heel onwerkelijk. Eerst wacht je nog angstig op de bevestiging. Toen zag ik die foto van het paspoort voorbijkomen. Ik heb de ledenadministratie er meteen bij gepakt. Zelfde voorletters, zelfde geboortedatum. Dan weet je eigenlijk genoeg."
De vader van het gezin was coach bij de hockeyclub. Een van de zonen speelde er bij de jeugd, terwijl de ander van plan was dat weer te gaan doen. Ook waren ze lid van de voetbalclub in Teteringen.
Lees al het nieuws over het vliegtuigongeluk op de themapagina omroepbrabant.nl/vliegramp.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.