Sport vrijdag: schermer Bas Verwijlen op jacht naar WK-goud en spits op proef bij Helmond Sport

18 juli 2014 om 12:21
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor schermer Bas Verwijlen, beachvolleybal en Helmond Sport.
Geschreven door

Verwijlen in hoofdtoernooi WK schermenBas Verwijlen uit Oss doet zondag een gooi naar de wereldtitel schermen in het Russische Kazan. Verwijlen plaatste zich donderdag voor het hoofdtoernooi. Tristan Tulen uit Den Bosch werd daarin uitgeschakeld.
Spits op proef bij Helmond SportOumar Diouck is deze week op proef bij Helmond Sport. Diouck is een spits uit België en afkomstig van Antwerp FC. De kans is groot dat de aanvaller vrijdagavond meespeelt in de oefenwedstrijd van Helmond Sport tegen zijn huidige werkgever.
Seizoenskaart bij Jong PSVAlle thuiswedstrijden van Jong PSV kunnen komend seizoen voor 25 euro worden bezocht, zo weet het ED. Het is voor de eerste keer dat er een seizoenskaart kan worden gekocht voor de club uit de Jupiler League.
Meppelink en Van Iersel uitgeschakeldMadelein Meppelink en Marleen van Iersel uit Goirle zijn er vrijdag niet in geslaagd om hun verblijf in het Nederlandse grandslamtoernooi te verlengen. Het beachvolleybalduo verloor vrijdag in de tussenronde van het Australische koppel Bawden/Clancy.
Verdediger naar Helmond SportKevin Gomez sluit komend seizoen op amateurbasis aan bij Helmond Sport, zo laat de club vrijdag weten. De 20-jarige Gomez is een verdediger en komt over van Stoke City.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.