Video

Twee bevriende gezinnen uit Rosmalen omgekomen bij vliegramp in Oekraïne

18 juli 2014 om 14:31 • Aangepast 21 november 2020 om 23:23
nl
Twee families uit Rosmalen zijn omgekomen bij de vliegtuigramp in Oekraïne. Het gaat om de familie Trugg en de familie Wels. Ze woonden in dezelfde straat.
Profielfoto van
Geschreven door

De familie Trugg, vader en moeder met twee dochters van 10 en 7, ging op vakantie naar Bali met de familie Wels, vader Leon en moeder Conny, met hun tienjarige zoon Sem. De gezinnen waren bevriend met elkaar.

Wachten op privacy instellingen...

Conny Wels was in de jaren negentig een bekende kunstschaatsster. Ze werd in 1992 tweede bij het Nederlands kampioenschap. Ze was ook betrokken bij de Bossche Kunstrij Vereniging.
Bijeenkomst op basisschoolDe kinderen zaten op basisschool De Groote Wielen. Daar is vrijdag rond het middaguur een spontane bijeenkomst geweest, georganiseerd door ouders en kinderen uit de klassen waar de omgekomen kinderen in zaten. Er hing een verdrietige sfeer. Zaterdag wordt een grotere bijeenkomst georganiseerd.
Ook is er vanaf zaterdag in het stadhuis van Den Bosch en op Perron 3 in Rosmalen de gelegenheid om het condoleanceregister te tekenen voor de slachtoffers van de ramp. Burgemeester Rombouts van Den Bosch keert terug van vakantie, omdat hij de nabestaanden wil ondersteunen.
Voor de huizen van de families zijn bloemen gelegd. Bij de vliegramp in Oekraïne kwamen zeker 47 Brabanders om het leven.
Lees al het nieuws over het vliegtuigongeluk op onze themapagina omroepbrabant.nl/vliegramp.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.