Stembus Top 900 geopend: geef je favoriete nummers door - Omroep Brabant

Stembus Top 900 geopend: geef je favoriete nummers door

3 augustus 2014 om 14:27
nl
De stembus voor de Top 900 is weer geopend. Tot 9 augustus kan iedereen weer zijn of haar favoriete nummers doorgeven. Ieder lijstje mag maximaal 9 platen bevatten. De opening van de stembus was dit jaar klein en ingetogen in verband met de vliegramp in Oekraïne.
Geschreven door

De Top 900 is de jaarlijkse lijst op Omroep Brabant radio met de beste liedjes aller tijden. Dit jaar wordt de lijst voor de 9e keer uitgezonden. Tot nu toe staat Guus Meeuwis met Brabant elke keer bovenaan. Of dat dit jaar weer zo is, bepalen jullie.
Ook Tip 900Om iedereen alvast op te warmen is er dit jaar ook de Tip 900. Presentatoren Maarten Kortlever en Martin Volder draaien iedere werkdag tussen 19 en 20 uur de mooiste klassiekers uit de lijst en geven ook wat tips voor je lijstje. De enige echte lijst der lijsten wordt vanaf maandag 18 augustus uitgezonden.
Stemmen kan hier.
Campagne is begonnenSommige muzikanten zijn al begonnen met het werven van stemmen, waaronder BZB uit Volkel. Die richten zich verrassend genoeg niet of plek 1 of 2, maar op plek 3.
[YouTube:body:http://youtu.be/j_3nmvUZCIs]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.