FC Eindhoven houdt ADO Den Haag op 1-1: 'Goed om aan dit niveau te wennen'

19 juli 2014 om 10:44
nl
FC Eindhoven heeft in de oefenwedstrijd tegen eredivisieclub ADO Den Haag vrijdag met 1-1 gelijkgespeeld. Het duel vond plaats in Leende.
Geschreven door

Kevin Jansen bracht ADO op voorsprong. Hij tikte een voorzet van Ninos Gouriye binnen. In de tweede helft kreeg Xander Houtkoop een goede kans om ADO op 2-0 te brengen. Hij kwam vrij voor FC Eindhoven-doelman Tom Muyters, maar de Belg redde tot twee keer toe.
'Voorsprong op tegenstanders in competitie'Het doelpunt viel aan de andere kant. Jens van Son schoot raak uit een hoekschop van nieuwkomer Roald van Hout. En volgens Van Son had er meer in gezeten voor FC Eindhoven. "Een kwartier na rust zijn we iets anders gaan spelen en toen creërden we vijf, zes honderd procent kansen."
Toch was de aanvoerder tevreden na het gelijkspel. "Het is alleen maar goed om aan dit niveau te wennen", legt Van Son uit. "Dit niveau ligt hoger dan het niveau in de Jupiler League. Als we ons met clubs als ADO en PSV kunnen meten, hebben we een voorsprong op de tegenstanders in onze competitie."    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.