Sport zaterdag: Maikel van der Vleuten vijfde in Aken

19 juli 2014 om 10:51
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor ruiter Maikel van der Vleuten en de rallyrijders Erik van Loon en Wouter Rosegaar.
Geschreven door

Foutloze Van der Vleuten vijfdeSpringruiter Maikel van der Vleuten is vrijdag tijdens het CHIO in Aken als vijfde geëindigd tijdens een wedstrijd om de Prijs van Nordrhein-Westfalen. De ruiter uit Someren bleef op de rug van zijn paard VDL Groep Arera C foutloos in de eerste ronde en liet ook in de barrage alle balken liggen, maar zijn tijd was niet snel genoeg om op het podium te komen. Van der Vleuten gaf vier seconden toe op de Duitse winnares Katrin Eckermann.
Regenbui nekt Van Loon en RosegaarErik van Loon uit Riethoven is samen met Wouter Rosegaar uit Zeeland vrijdag elfde geworden tijdens de proloog van de Baja Espana in Aragon. Op het moment dat zij begonnen aan de rally brak een hevig onweer los. "Vervelend, want het was de hele dag heet", reageert van Loon op zijn website. "En toen we de auto in het Parc Fermé parkeerden werd het weer droog."  
   

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.