RKC Waalwijk wint van FC Den Bosch in oefenduel: 1-4

19 juli 2014 om 19:45
RKC Waalwijk heeft zaterdagmiddag in Den Bosch met 1-4 in een oefenduel gewonnen van de plaatselijke FC. De ploeg van trainer Martin Koopman stond halverwege al met 0-3 voor.

Voor RKC werden de doelpunten gemaakt door Furhgill Zeldenrust, Ismail Yildirim, Arsenio Valpoort en Sander Duits. Barry Maguire deed iets terug voor de thuisploeg.
De overwinning was meer dan terecht. Den Bosch speelde slordig en kwam er met name voor de rust amper aan te pas. In de tweede helft beet de equipe van trainer Ruud Kaiser wat meer van zich af, maar dat was te laat om tot een goed resultaat te kunnen komen.
De publieke belangstelling voor de Brabantse derby viel overigens wat tegen, maar dat had met name te maken met het hete weer.