NAC Breda onderuit tegen Sparta (1-2): 'We hebben versterkingen nodig'

19 juli 2014 om 21:30 • Aangepast 21 november 2020 om 23:22
nl
NAC heeft het oefenduel tegen Sparta zaterdagmiddag verloren met 1-2. Op het veld van Sportpark de Gagelrijzen in St. Willebrord kwamen de Bredanaren wel op voorsprong, maar uiteindelijk was Sparta, dat de wedstrijd uitspeelde met tien man vanwege een rode kaart, toch te sterk.
Profielfoto van
Geschreven door

Elson Hooi opende de score voor NAC. Sparta, dat uitkomt in de eerste divisie, wist uiteindelijk toch te winnen door doelpunten van Teijsse en Voskamp.
Rood Van der StoepSparta speelde de wedstrijd uit met tien man omdat Van der Stoep rood kreeg vanwege een overtreding. Het stond 1-1 toen de speler van Sparta het veld werd uitgestuurd.

Wachten op privacy instellingen...

Geen ingespeeld teamNAC zit in de voorbereiding en dat was duidelijk te zien tegen Sparta. De ploeg is nog niet goed op elkaar ingespeeld.
Nieuweling Joeri de Kamps beaamde dat na afloop: "Ik denk we dat we gewoon beter op elkaar in moeten spelen. Het moet nog een beetje gaan lopen. Ik ben er wel van overtuigd dat dat wel gaat gebeuren."
Versterkingen noodzakelijkNAC is nog altijd op zoek naar een diepe spits. De ploeg wil graag opnieuw Stipe Perica huren van Chelsea, maar geeft nog geen duidelijkheid van de Londense club. "Ik denk dat we wat versterkingen nodig hebben", zegt De Kamps hierover.
"Ook in de breedte, want we hebben een hele smalle selectie. Als we alle wedstrijden in de eredivisie goed willen volmaken, dan hebben we een grotere selectie nodig."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.