Sport zondag: 'Liverpool meldt zich voor Bakkali', Etienne Bax tweede

20 juli 2014 om 22:56
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder meer aandacht voor voetbal, zijspancross, schermen, tennis en paardensport.
Geschreven door

'Liverpool meldt zich voor Zakaria Bakkali'De Engelse topclub Liverpool heeft zich gemeld voor PSV-speler Zakaria Bakkali. Volgens het Eindhovens Dagblad is de Eindhovense club echter al akkoord met een andere club. Welke dat is, is nog onbekend.
Tweede plek voor zijspancrosser BaxZijspancrosser Etienne Bax uit Bergeijk is zondag tweede geworden in de Grand Prix van Strassbessenbach. Samen met zijn Letse bakkenist Kaspars Stupelis eindigde Bax in beide manches als tweede achter de winnaar en klassementsaanvoerder Ben Adriaenssen uit België.
Dankzij die prestatie schoof Bax van de vierde naar de tweede plek in de tussenstand om het wereldkampioenschap.
WK schermen zit erop voor VerwijlenBas Verwijlen is zondag in de tweede ronde van het WK degenschermen in het Russische Kazan uitgeschakeld. De Ossenaar was in de strijd om een plek bij de laatste zestien niet opgewassen tegen Max Heinzer uit Zwitserland: 13-15. Verwijlen had in de eerste knock-outronde van het hoofdtoernooi nog met 15-7 gewonnen van de Egyptenaar Ayman Fayez.
British Open prooi voor ScheffersMaikel Scheffers heeft het British Open-dubbeltoernooi op zijn naam geschreven. De rolstoeltennisser uit Dorst was zaterdag, samen met Joachim Gérard, te sterk voor Gustavo Fernandez en Nicolas Peifer. Het werd 2-6, 6-3 en 6-1.
Van Loon derde in tussenklassement Baja AragonRallyrijder Erik van Loon uit Riethoven is goed op dreef in Spanje. Samen met navigator Wouter Rosegaar staat hij derde in het tussenklassement van de Baja Espana Aragon. Die hoge notering hebben ze te danken aan een vierde en derde plaats tijdens de klassementsproeven op de tweede dag van de rally.
Brons Van der Vleuten in AkenSpringruiter Maikel van der Vleuten is zaterdag derde geworden tijdens een wedstrijd om de Preis der AachenMünchener tijdens het CHIO in Aken. Van der Vleuten bleef foutloos in de barrage, maar Frank Schuttert en Pieter Devos waren sneller dan de ruiter uit Someren. Schuttert won.  
Van Barneveld ruim langs Van der VoortRaymond van Barneveld heeft zondagavond laat in Blackpool de tweede ronde bereikt van het World Matchplay Darts. De Hagenaar was met 10-4 te sterk voor zijn landgenoot Vincent van der Voort. 'Barney' gooit dinsdag in de achtste finales tegen de Australiër Simon Whitlock.
Michael van Gerwen haalde zaterdagavond al de tweede ronde. De regerend wereldkampioen versloeg de Engelsman Steve Beaton met 10-7. Van Gerwen komt dinsdagavond tegen de Engelsman Ian White uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.