Kogel door kerk: Calabro komt, Castelen vertrekt bij RKC Waalwijk

20 juli 2014 om 12:26
nl
De kogel is definitief door de kerk. Sandro Calabro komt naar RKC Waalwijk. De ervaren spits komt op huurbasis over van het Belgische Antwerp FC.
Geschreven door

Calabro begon zijn carriere bij ADO Den Haag. Vervolgens speelde hij zijn wedstrijden achtereenvolgens voor FC Utrecht, FC Volendam, Helmond Sport, VVV- Venlo, het Zwitserse FC St. Gallen en Sparta Rotterdam. De aanvaller verruilde de laatstgenoemde club vorig seizoen voor Antwerp FC.
Het naar de eerste divisie gedegradeerde RKC had dringend behoefte aan een nieuwe aanvalsleider na het vertrek van Aurélien Joachim en Jean-David Beauguel. Ook spelers als Romeo Castelen, Daniel de Ridder en Rémy Amieux verlieten de ploeg al.
AustraliëRomeo Castelen vertrekt naar Australië waar hij gaat voetballen voor Western Sydney Wanderers. Castelen heeft daar getekend voor een jaar.
Het is de eerste keer dat de 31-jarige aanvaller, die in het verleden 10 keer voor Oranje uitkwam, buiten Europa gaat spelen. Castelen kwam onder meer uit voor ADO Den Haag, Feyenoord en Hamburger SV.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.