Steeds meer Brabantse gemeenten openen condoleanceregister voor slachtoffers vliegramp Oekraïne

21 juli 2014 om 13:29
nl
In steeds meer Brabantse gemeenten kunnen inwoners hun medeleven tonen met de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne. Zeker in plaatsen waar slachtoffers woonden, hebben gemeentebesturen besloten een condoleanceregister te openen.
Geschreven door

Er kwamen donderdag zeker 48 Brabanders om bij de ramp in de Oekraïne. Voor zover bekend bij Omroep Brabant zijn voor deze en voor de andere slachtoffers van de ramp met het vliegtuig van Malaysia Airlines in de volgende gemeenten condoleanceregisters geopend:
-Aalburg, gemeentehuis-Bergen op Zoom, Stadskantoor-Breda, stadhuis en Stadskantoor-Cranendonck, gemeentehuis-Cuijk, gemeentehuis-Den Bosch, stadhuis, en in Rosmalen, Perron 3-Deurne, gemeentehuis, en in Neerkant, Museum Techniek met ‘n Ziel-Eindhoven, stadhuis-Gilze en Rijen, gemeentehuis in Rijen-Goirle, gemeentehuis-Helmond, stadswinkel-Oirschot, gemeentehuis-Oosterhout, gemeentehuis-Oss, gemeentehuis-Roosendaal, Stadskantoor-Sint-Michielsgestel, gemeentehuis-Teteringen, Sint-Willibrorduskerk-Tilburg, Stadswinkel en op 23 juli van 15.30-17.00 uur in Mariakerk aan de Schans-Valkenswaard, gemeentehuis-Vught, gemeentekantoor-Woudrichem, gemeentehuis
Tienduizenden steunbetuigingen op internetIedereen die zijn verdriet, ongeloof en medeleven wil uiten, kan ook op internet terecht. Dit bijvoorbeeld op condoleance.nl, condoleanceregister.nl of mensenlinq.nl. Websites waar al tienduizenden steunbetuigingen voor de nabestaanden van de 298 slachtoffers zijn achtergelaten.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.