Liegende burgemeester Laarbeek in het nauw

22 juli 2014 om 09:50
nl
Burgemeester Ubachs van Laarbeek is in het nauw gekomen na leugens over twee schijnbaar futiele zaken. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdag.
Geschreven door

De burgemeester is volgens de wethouders niet op zijn woord te vertrouwen. Hij loog over de verwijdering van een knotwilg in zijn tuin in Aarle-Rixtel en een optreden als Sinterklaas in zijn woonplaats Merkelbeek in Limburg.
Externe coach aan de slagOndanks de forse kritiek konden de fractievoorzitters het niet eens worden over de gevolgen voor de burgemeester.  In september gaat een speciale commissie met het probleem aan de slag. Een externe coach gaat er nu voor zorgen dat de burgemeester, wethouders en de raadsleden met elkaar in gesprek blijven. Volgens het Eindhovens Dagblad was er een knotwilg gerooid in de tuin van de burgemeester en vervolgens afgevoerd door een gemeentelijke dienst.
Daarbij zei de burgemeester dat hij van niets wist. Een medewerker van de plantsoenendienst verklaarde dat de burgemeester erbij stond. Later moest de burgemeester gastheer zijn namens de gemeente. Hij bleek niet te kunnen. Het bleek een smoes omdat hij in zijn woonplaats Sinterklaas wilde spelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.