Profronde van Stiphout strikt geletruidrager Vincenzo Nibali

22 juli 2014 om 13:39
nl
Geletruidrager Vincenzo Nibali komt op dinsdag 29 juli naar de Profronde van Stiphout. Dat heeft de organisatie van Stiphout bekendgemaakt.
Geschreven door

Mogelijk verschijnen ook Marcel Kittel en de Pool Rafal Majka in Stiphout aan de start. Brabanders Lars Boom en Steven Kruijswijk zijn zeker van de partij.
Het kostte de de organisatie van Stiphout nog aardig wat moeite om Nibali binnen te halen. Het criterium van Roeselare had ook haar zinnen gezet op de geletruidrager, maar uiteindelijk trok Stiphout dus aan het langste eind. Voorzitter John Colen: “We hebben veel moeite moeten doen om gele trui-drager Vincenzo Nibali naar Stiphout te krijgen, maar het is gelukt. We wachten nu even af wie Roeselare aan gaat trekken. Als zij niet gaan voor Marcel Kittel en Rafal Majka, dan gaan we proberen om hen ook nog naar Stiphout te halen. Sowieso willen we er ook nog een paar Nederlandse jongens van Belkin en Giant bij."
BoxmeerLars Boom zal een dag eerder ook in Boxmeer rijden in Daags na de Tour. Boom is de enige renner die daar tot nu toe is vastgelegd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.