Man dreigt met bijl, wil wegrijden en ramt boom op Steenweg Heusden

22 juli 2014 om 16:41
nl
De politie hield dinsdag een man uit Purmerend aan, die op de Steenweg een man uit Heusden met een hakbijl had bedreigd. Daarna reed de aanvaller zo hard achteruit, dat hij tegen een boom botste.
Geschreven door

De twee mannen die een langlopend conflict in de relatiesfeer hebben, reden elkaar op de Steenweg in Oud-Heusden tegemoet. Dat gebeurde dinsdagmorgen even na tien uur.
Klemgereden en bedreigd met hakbijlDe 39-jarige man uit Purmerend reed de ander klem en stapte uit. Daarbij kon het slachtoffer uit Heusden nog maar net een aanrijding voorkomen.
De man uit Purmerend greep het slachtoffer vervolgens door een open portierraam bij de keel en bedreigde hem met een hakbijl.
Vervolgens reed de aanvaller hard achteruit en verloor de macht over het stuur. Een passerend ouder echtpaar dat aan het wandelen was met een kinderwagen kon maar net opzij springen.
Tegen boom gereden en aangehoudenDe man uit Purmerend botste uiteindelijk met de achterkant van zijn auto tegen een boom. Hij bleef ongedeerd. De politie was snel ter plaatse en kon hem aanhouden. Hij zit nog vast.
De 34-jarige man uit Heusden heeft aangifte gedaan van bedreiging.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.