BredaPhoto 'verstopt' foto's onder zeven Bredase bruggen

23 juli 2014 om 21:00
nl
Het Bredase fotofestival BredaPhoto wil in september een 'verborgen' foto-expositie opbouwen onder zeven Bredase bruggen. Speciaal om de expositie te kunnen bekijken, is er tijdens BredaPhoto een bootverbinding tussen het Chassépark en de Belcrum Beach (het Bredase stadsstrand), twee plekken waar dan foto-exposities worden gehouden.
Geschreven door

Voor de 5000 euro die nodig is voor de expositie onder de bruggen zoekt het fotofestival nog sponsors. Via de site 'Voor de Kunst.nl'  wordt gezocht naar mensen die mee willen betalen.
NietsvermoedendBredaPhoto wil onder de Bredase bruggen foto's ophangen van de Spaanse fotograaf Oscar Monzon. Hij maakte een serie foto's waarbij hij nietsvermoedende mensen 'betrapt' achter het stuur van hun auto.
BredaPhoto wordt om het jaar gehouden. In 2012 kwamen er 60.000 mensen op de manifestatie af. Dit jaar wordt er van 11 september tot en met 26 oktober werk getoond van 55 fotografen, met speciale aandacht voor Japanse fotografie. Het thema dit jaar is 'Songs from the Heart'.
Een van de meest opvallende onderdelen van BredaPhoto is altijd de openluchtexpositie in het Chassé Park. Achter het Chassé Theater worden dan gigantisch foto's geëxposeerd op speciaal gebouwde stellages.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.