Man bedreigt agent met mes in Breda, agent trekt wapen

23 juli 2014 om 19:13
nl
Een 27-jarige man is woensdagmiddag aan de Loopschansstraat in Breda aangehouden omdat hij een motoragent bedreigde met een mes. De agent trok daarop zijn wapen.
Geschreven door

De politie was op zoek naar de Bredanaar omdat hij eerder op de dag zijn moeder had bedreigd in haar huis in de wijk Brabantpark. Tijdens de zoektocht sprak een onbekende man de agent aan. Hij vertelde dat hij was bedreigd door een man met een mes. Dat was waarschijnlijk de Bredanaar.
Politie zoekt slachtofferRond twee uur vond de agent hem. Hij kwam dreigend op de agent aflopen met in zijn hand het mes. De agent trok daarop zijn wapen en beval hem het mes te laten vallen. Daarna is hij aangehouden.
De man is overgebracht naar een cel. De politie sluit niet uit dat er meer mensen door de man zijn bedreigd. Ook zoekt de politie het slachtoffer dat ook bedreigd zou zijn door de Bredanaar.
De onbekende man is ongeveer 25 jaar oud. Hij reed op een zwarte scooter, droeg een zwarte helm en had zwart kroeshaar dat in zijn nek was opgeschoren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.