Club Futsal Eindhoven (CFE) gaat verder onder vlag FC Eindhoven

24 juli 2014 om 03:18
nl
Zaalvoetbalvereniging Club Futsal Eindhoven (CFE) speelt vanaf het seizoen 2014/2015 onder de naam FC Eindhoven. De naamswijziging is een stap richting nauwere samenwerking tussen CFE en FC Eindhoven.
Geschreven door

Voormalig voorzitter van CFE en huidig voorzitter van FC Eindhoven Michiel Pieters ziet een lang gekoesterde wens uitkomen: "Al geruime tijd ben ik geïnspireerd door het model van FC Barcelona dat als echte omnisportvereniging diverse topsporten onder één sterk merk uitoefent. Wij zien grote toegevoegde waarde in een intensieve samenwerking met CFE. Zij zijn in de afgelopen vijf jaar maar liefst vier keer landskampioen geworden en hebben diverse prijzen gewonnen. Een beter voorbeeld van topsport is er in het Nederlands zaalvoetbal niet te vinden."
SamenwerkenIn 2011 werd een intentieverklaring getekend voor een nauwe samenwerking tussen de verenigingen. De verenigingen blijven apart bestaan, maar willen wat betreft technische zaken, sponsoring, inkoop, PR en media de samenwerking verder uitdiepen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.