Vier brandweerwagens naar Tilburgse kermis, vrouw gewond door steekvlam frietkraam

24 juli 2014 om 07:41 • Aangepast 21 november 2020 om 23:18
nl
In de nacht van woensdag op donderdag is een medewerkster van een frietkraam op de Tilburgse kermis gewond geraakt. Zij kreeg bij het afsluiten van de kraam een steekvlam over zich heen. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van
Geschreven door

Het ongeval gebeurde op de hoek Heuvel Spoorlaan. Tijdens het loskoppelen van de gasslang ging het mis en kwam er een steekvlam vrij. De brandweer rukte met groot materieel uit: vier bluswagens kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen.
De brandweer heeft de kraam nagekeken en de boel veiliggesteld. Er is tijdens het loskoppelen geen gas vrijgekomen. Omdat de kraam veilig is bevonden, wordt vermoed dat menselijk falen de oorzaak is van de vrijgekomen steekvlam.

Wachten op privacy instellingen...

Controle kraamDe eerste hulp op de kermis heeft de vrouw ter plekke kunnen behandelen aan haar verwondingen. De gemeente en de brandweer controleren donderdag vlak voor het openen van de Tilburgse kermis de frietkraam voor de zekerheid.
Kort na de opening van de Tilburgse kermis afgelopen vrijdag vloog er een eettent in brand. Volgens omstanders waren er twee gasflessen ontploft. De eettent die in brand vloog was niet verzekerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.